4 Kasım 2015 Çarşamba

Merhaba!

Ne zamandır aklımın bir köşesinde olan bu blog açma fikrini ödev vesilesiyle hayata geçirme fırsatı buldum.Ben kim miyim? 23 yaşında mutfak meraklısı bir gazetecilik bölümü öğrencisi :) Mutfağa olan merakım küçük yaşlarda başlasa da bu konuda gerçekten istekli olduğumu anlamam üniversite yıllarıma denk geldi.Bunu önceleri fark etseydim kesinlikle bu alana yönelik bir eğitim almayı tercih ederdim,ama yapacak birşey yok :) Bende kendi imkanlarımla kendimi geliştirmeye karar verdim.


Mutfağa girmek,bir şeyler üretmek,çabalamak ve ortaya çıkanlarla sevdiklerimi mutlu etmekten inanılmaz keyif alıyorum. Bir şeyler yapmamın temelindeki şey aslında tamamen sevdiklerimin yüzündeki o mutlu ifadeyi görmek.Mutfak benim terapi alanım gibi adeta.Sürekli yeni şeyler denemek,yeni şeyler öğrenmek kimi zamanda kendi kafama göre hareket edip denemeler yapmak bana büyük bir haz veriyor. İnsan keyif aldığı şeyleri yaptığında hem kafası dağılıyor,hemde kendini rahatlamış hissediyor.

Blogumda ağırlıklı olarak tatlılar olacak çünkü tatlı şeyler yapmaya bayılıyorum :) Hele ki alışılmışın dışında tariflerse deymeyin keyfime.Elimden geldiğinde farklı blogları takip etmeye çalışıp denemeler yapıyorum ve bunları yavaş yavaş sizlerle paylaşacağım.Herkesin evinde olan ekipman ve malzemelerle yapılabilecek tariflerim olacak.Umarım sizde keyif alırsınız.İyi okumalar! :)

4 yorum:

 

Dila In The Kitchen Template by Ipietoon Cute Blog Design